Кредитка для тих, кому менше 16
ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ
Карта Юніора випускається безкоштовно і оформляється з мінімальним пакетом документів
· По Карті Юніора діє термін безкоштовного використання кредиту до 30 днів
· Карткою Юніора можна розраховуватись в магазинах і знімати готівку.
· З карткою Юніора можна заробляти бонуси і отримувати знижки!
· З карткою Юніора підліток може стати справжнім банкіром і студентом першої в Україні банківської Бізнес-Школи для тих, кому менше 16!



ОФОРМЛЕННЯ
Якщо Ви вже подали заявку на Карту ЮНІОРА, все інше - справа техніки. Співробітники банку здзвоняться з Вами і запросять разом з батьками прийти в будь-яке відділення Приватбанку. Лише обов'язково візьміть своє свідоцтво про народження, а ваші батьки (мама або тато) повинні взяти паспорт і довідку про привласнення ідентифікаційного коду. І — ласкаво просимо в Приват Банк! Тут Вам видадуть довгоочікувану Карту ЮНІОРА, причому абсолютно БЕЗКОШТОВНО. Головне, щоб в одного з Ваших батьків вже була власна кредитка. Немає кредитки? Не проблема! Значить, банк зробить послугу 2 в 1: випустить кредитку і вам, і вашій мамі, або татові.


КРЕДИТ І ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ
На Карту ЮНІОРА може бути встановлений кредит в сумі до 300 грн.,  але це лише в тому випадку, якщо батьки дадуть «добро».  Період безкоштовного користування кредитом може складати до 30  ДНІВ.  Детальнішу інформацію клієнт отримає у відділенні банку при отриманні карти. Мінімальний щомісячний платіж по кредиту складає 7%  від суми заборгованості (але не менше 50  грн.). Такий режим повернення заборгованості не створює значного навантаження на сімейний бюджет.  Погашати кредит можна будь-яким зручним способом:  у відділенні Приватбанку,  через систему «Пріват24»  або термінали самообслуговування Приватбанку.  Причому,  внесені гроші знову можна витрачати. Але якщо клієнт своєчасно не погасив борг, то борг буде автоматично погашатися з кредитки одного з батьків.

Ну ось Карта Юніора уже в кишені. Тепер потрібно вирішити важливі питання: куди піти, де купити, на що витратити. Як грамотно розпорядитись грошима, щоб і зайвого не витратити, і бажане прикупити? Карта Юніора Ваша палочка-виручалочка у вирішенні всіх цих питань.

Замовити картку Юніора

1 коментар:

  1. Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

    Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг.

    Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин.

    Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
    * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
    * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем.
    * Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението.
    * Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%.
    * Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема
    * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години.
    * Просто онлайн приложение.
    * Персонализирано ръководство и опит.
    * Без скрити такси

    Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят

    За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез
    Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

    ВідповістиВидалити